Nyheter

Nyhetsbrev #1 – Samfälligheten behöver hjälp

Inlägg december 31st, 2014 av Webmaster

Gott Nytt År till alla i Visingelund

Höststäddagen 18 oktober

Stort TACK till er alla som deltog och gjorde en fin insats.
Samfälligheten behöver din hjälp

Till kommande år kommer vi att behöva några nya krafter till styrelsen i samfälligheten då några viktiga poster kommer att bli vakanta. Ta chansen att engagera dig i detta roliga och intressanta uppdrag ! Du är med och påverkar din och barnens närmiljö och lär samtidigt känna dina grannar bättre!

För att garantera att t ex poolerna är öppna om sommaren och att snöröjningen fungerar på vintern så måste samfällighetens styrelse ha hjälp av flera inom området – vårt system med underhållsgrupper har hittills fungerat bra sedan området byggdes 1984 – dessutom behövs några goda krafter till styrelsearbetet, som är mycket roligt och utvecklande.

Kontakta gärna valberedningen om du själv vill prova på ett år eller om du känner någon granne som kanske är intresserad av att gå med i styrelsen och göra en insats ett eller några år.

Valberedningen nås per e-post:
Karin Uddfors på karinuddfors@live.se eller Cecilia Birelius på cecilia@birelius.eu.

Får vi inte ihop en komplett styrelse kommer vi att tvingas att köpa in tjänsterna till en kännbar peng för oss alla så låt oss slippa hamna i den situationen.
Roslagsbanan öppnar snart

SL meddelar oss i sitt nyhetsbrev att just nu återstår bara installationer av signalsystemen, städning / återställning längs linjen samt besiktning och kontroller innan bansträckningen Roslags-Näsby – Täby kyrkby kan öppnas den 12 januari.

På SL`s webbsida kan man se att planerad start fortfarande är 12 januari 2015.
Årsmötet 12 mars

Påminner än en gång om årsmötet torsdag den 12 mars i kvartersgården.
Hälsningar från Styrelsen och Gott Nytt År till alla i Visingelund

Torbjörn Zygmunt
Ordförande
070-536 66 92