Nyheter

Årsmöte och motioner

Inlägg januari 12th, 2017 av Webmaster

Hej,

Årsmötet kommer att äga rum måndag den 13 mars kl 19-21 i kvartersgården.
Inför detta önskar styrelsen att motioner inkommer till styrelsen senast den 15 februari.
Här återfinns motionsmallen.
Skadegörelse

Inlägg januari 12th, 2017 av Webmaster

Hej,

Skadegörelse
Fredagen den 30/12 vid 17:30-tiden blev leksaker sönderslagna och utrustning vandaliserad i lekparken vid Ytterspåret 39.
Ett förbipasserande vittne såg två pojkar hastigt lämna lekparken och försvinna in i området.
Vi vill be föräldrar i området prata med sina barn om vikten av att respektera andras och gemensamma saker. Förhoppningsvis kan vi undvika sådana här tråkiga händelser i framtiden.
Viktig information gällande tv-utbudet för Visingelunds Samfällighet

Inlägg januari 11th, 2017 av Webmaster

Hej,

Vi har nått en överenskommelse med Svenska Stadsnät Transit. Tyvärr har det dragit ut på tiden och dessvärre innebär det att samtliga medlemmar i samfälligheten måste gå in på Svenska Stadsnät Transits hemsida och beställa sitt programkort (och ev utrustning) så snart som möjligt för att förhindra att krypteringen som infaller i januari påverkar er.

Svenska Stadsnät Transit har gått med på att leverera kanalpaket Lagom kollektivt till samma kostnad som idag. Motkravet var att de inte tillhandahåller gratis digitalboxar (vilket avtalet säger) till de hushåll som inte redan hämtat ut denna. Detta ser vi som rimligt då den box Svenska Stadsnät Transit delar ut är enklast möjliga instegsmodell. Merparten av våra medlemmar har redan inbyggd digitalmottagare i nuvarande utrustning.

Läs noggrant igenom bifogad information och så snart ni har samlat in den information som behövs (boxID etc) behöver ni gå in på deras beställningsportal och lägga beställning på programkort, enligt punkt 4 i den bifogade informationen. Glöm inte ange kampanjkoden ‘Visingelund’. Kampanjkoden berättigar dig till ett kostnadsfritt programkort.