Bo i Visingelund

Visinge är ett parhusområde beläget i Täby kommun ca 1 ½ mil norr om Stockholm. Området Visingelund ligger vid en återvändsgata och angränsar till en härlig skog med löparspår och promenadstigar. På Roslagsbanan har Visinge en egen station och det tar knappt 20 minuter till Östra station. Även bussar mot Danderyds sjukhus och Arninge finns inom gångavstånd.

I området finns en gemensamhetslokal som kostnadsfritt bokas av boende för högtider och nöje, komplett med kök och bastu. Två pooler ger svalka och lek under varma sommardagar. Det finns även generöst med lekplatser, gemensamma gräsytor, närliggande bollplaner med mera. Mataffärer och restauranger finns på promenadavstånd.

Screen Shot 2015-09-13 at 17.32.44

Källa: Eniro

 

Från håll ser området homogent ut med husen målade i liknande färger, men egentligen består området ursprungligen av fyra olika hustyper varav många är om och tillbyggda. De tre olika gatorna har var sin nyans av rött – mörkare på Innerspåret, ljusare på Ytterspåret. Samtliga tomter skiljer i storlek och form. Tillsammans ger detta ett dynamiskt, lummigt och charmigt område, med utrymme för personlighet.

Välkommen hit som boende eller besökare!