Comhem – Installation, Beställning av tjänster och viktiga datum

maj 14th, 2018 av Webmaster

Hej,

 

Nu börjar det verkligen närma sig! Transit stänger sitt nät 31/5 och Comhem räknar med att driftsätta det nya nätet 1/6. Bytet kommer såklart att påverka oss alla och här följer viktig information över vad du som fastighetsägare behöver göra för att få en så smidig övergång som möjligt.

Samtliga hushåll behöver aktivera tjänsterna hos Comhem senast 1 vecka innan anslutning genom att ringa 08 553 633 62 (vardagar 08:30-12:00, 13:00-17:00). Detta måste alltså göras oavsett om man vill ha det som ingår i gruppavtalet eller något mer.  Det går att ringa redan nu. Länk till information om vad som ingår i gruppavtalet finns längst ner. Gruppavtalet innefattar wifi-router och en TV-box. Beställning av utökat kanalpaket, fler tv-boxar eller annan utrustning görs på samma nummer. Hårdvaran skickas till dig och hämtas ut på närmaste utlämningsställe.

Innan driftsättning behöver mediaomvandlaren bytas i varje fastighet. Bytet utförs av underentreprenör till Comhem, HAKAB. De kommer därför att behöva tillträde till er fastighet. Hushållen aviseras 2v innan planerad installation. Har du inte möjlighet att vara hemma vid föreslagen tidpunkt så försök gärna samordna med grannar för en snabb och smidig installation. Det finns även möjlighet att ge nyckel direkt till installatören. Behöver du hjälp med tilläggsinstallation i din fastighet Ex. nätverkskabel/uttag så beställer du det direkt av HAKAB.

HAKAB’s har gett oss följande planering: 28/5 Ytterspåret, 29/5 Mittspåret, 30/5 Innerspåret.

 

Informationsblad från Comhem gällande avtal, tjänster och beställning.
Kommentarer inaktiverade.