Nyhetsbrev #10 – Stenar i poolen, poolansvarig sökes

maj 25th, 2015 av Webmaster

Stenar i poolen

Vi är nu i full färd med att iordningställa poolerna för sommaren, förhoppningsvis öppnar nedre poolen redan nu i helgen. På förekommen anledning uppmanar vi alla föräldrar att prata med sina barn om att inte kasta stenar i poolen.

Stenarna skadar poolduken med stor risk att den måste bytas ut med följden att vi inte kan ha poolerna öppna när vi helst av allt vill ha dom öppna.
Kompletterande poolansvarig för övre poolen sökes

Samfälligheten efterlyser en kompletterande poolansvarig till övre poolen som kan hjälpa den poolansvarige som finns idag. Det kommer göras en satsning på att rusta upp och få övre poolen fräsch och attraktiv igen, och det blir givetvis både tungrott och orimligt att bara en person ansvarar för detta.

Viktigt att tänka på är att utan poolansvariga så kan vi inte hålla poolerna öppna under sommarhalvåret, vilket vi alla vill undvika. Kontakta styrelsen om du har intresse av detta och kan tänka dig att hjälpa till (ansvaret är f ö behäftat med ett arvode).

Beskrivning av vad poolansvariga gör: http://visingelund.se/bo-har/poolerna/

 

Innerdörrar och takpannor bortskänkes – hämtas senast 15 juni

Efter en genomgång av boden mellan Inner- och Mittspåret har 4 vita innerdörrar samt ett hundratal tvåkupiga takpannor hittats (original från Skandia). Dessa kommer att slängas såvida ingen i samfälligheten har ett intresse av dem. Hör av dig till styrelsen om du vill ha något av detta, den 15 juni börjar vi slänga det som finns kvar.

Hälsningar

Oskar Hägglund
Ordförande Visingelunds samfällighet
styrelsen@visingelund.se

 
Kommentarer inaktiverade.