Nyhetsbrev #12 – Årsmöte, motioner samt grannsamverkan‏‏

december 29th, 2015 av Webmaster

Hej och god fortsättning!

Här kommer årets sista nyhetsbrev.

Årsmötet
Årsmötet kommer äga rum den 17 mars kl 19:00 i Samfällighetslokalen. Årsmötet fattar beslut om bl a bokslut, budget, verksamhetsplanering och årsavgift. Eftersom majoritetsbeslut gäller på årsstämman är det således viktigt att så många hushåll som möjligt deltar.

Motioner
Inför årsmötet önskas motioner inkomma (motion = förslag till beslut). Sista dag att skicka in motioner är den 22 januari.

Syftet med motioner är att årsmötet (d v s de boende i samfälligheten) fattar beslut om större investeringar eller förändringar, samt hur samfälligheten sköts och utvecklas.

På hemsidan finns en enkel mall som skall användas när en motion skapas. Viktigt att komma ihåg är att motionären måste vara på plats för att motionen skall tas upp på årsmötet. Motionsmall till årsmöte. Motionen skickas sedan till styrelsen@visingelund.se

Inbrott och inbrottsförsök i Täby
Det förekommer tyvärr en del inbrott och inbrottsförsök i Täby. Nyligen skedde ett inbrottsförsök på Travarevägen men som turligt nog blev avbrutet. En grannes stege hade använts för att komma åt övervåningen. Av detta skäl har vi temporärt låst in stegarna som funnits utanför Övre poolen och placerat dem på insidan av poolområdet. Kontakta styrelsen om du har behov av att nyttja stegarna.

Om du vill få lite bättre koll på vad som händer i Täby och vårt område föreslås att du lägger till två grupper i Facebook:

Grannsamverkan Visinge:
https://www.facebook.com/groups/103674419986636/

Polisen Täby/Danderyd/Vallentuna/Åkersberga/Vaxholm:
https://www.facebook.com/PolisenTaby/?fref=nf

LPO Täby (LokalPolisOmråde) har även ett återkommande informationsmail som vi uppmanar att ni får tillgång till. Kontakta taby.roslagen@stockholm.police.se och meddela att du vill få ta del av LPO Täbys informationsmail, dessa kommer ut någon gång i månaden.

Hälsningar från Styrelsen och Gott Nytt År till alla i Visingelund
Kommentarer inaktiverade.