Nyhetsbrev och medlemsfaktura

 

Nyhetsbrev och faktura via e-post!

På årsmötet 2010 togs beslutet att skicka nyhetsbrev via e-post. Detta gjordes för att spara på styrelsens tid, samfällighetens pengar (kopiering är inte gratis) och miljön självklart. Dessutom blir informationen mer tillgängligt för er som bor inom samfälligheten.

Årsmötet 2016 beslutade att skicka även fakturor via denna maillista.

Det är varje hushålls ansvar att hålla sig uppdaterad om vad som händer inom föreningen. Styrelsen behöver kunna se vilka hushåll som har registrerat sig och därför ber vi om gatuadress till alla e-postadresser. Viktigt att du som medlem anmäler dig till denna lista!

  • Om du inte prenumererar på nyhetsbreven, [ REGISTRERA DIG HÄR ] och anmäla till vilken e-postadress du önskar få dina utskick. Det går bra att lägga till mer än 1 e-postadress per hushåll.
  • Om du vill avbeställa utskicken, vid t.ex. flytt från området, kan du [ AVBESTÄLLA HÄR ].
  • Om du vill ändra dina personliga inställningar, t.ex. lägga till gatuadress till din e-post adress, är det enklast att klicka på länken ”ändra dina personliga prenumerationsinställningar” längst ner till höger i nyhetsbrevet (som du får via e-post).
    • Om du vill ändra dina personliga inställningar och inte har kvar något nyhetsbrev att klicka i, kan du [ KLICKA HÄR  ]. Fyll i din e-postadress, namn och adress och välj ”Subscribe to list”. Systemet känner då av att din e-postadress redan är registrerad. Välj då ”Click here to update your profile”. Ett mail kommer att skickas till din e-postadress där du kan göra lämpliga ändringar och sen följa instruktionerna vidare så att dessa sparas.

Observera!

  • Den e-postlista vi använder kommer ej att finnas tillgänglig på nätet eller för någon utanför styrelsen.
  • Alla utskick kommer att göras utan att e-postadresserna syns, dvs inget hushåll kommer att kunna se övriga hushålls e-postadresser.
  • Vi kommer att vara mycket restriktiva med vad som får skickas ut via e-post till samfälligheten men det kan hända att även annan relevant information än nyhetsbreven eller medlemsfakturor går ut denna väg.
  • Om det är någon boende inom området som absolut inte har en dator/e-postadress, vänligen kontakta styrelsen och meddela detta.

 

Nyhetsbrev

Januari 2019
December 2018
November 2018
Oktober 2018
Augusti 2018
Juni 2018
May 2018

 

 

 

Apr 2018

 

Mar 2018

 

 

Feb 2018
Jan 2018

 

Arkiv 2017

 

Arkiv 2016

 

Arkiv 2015

 

Arkiv 2014

 

Arkiv 2013

 

Arkiv 2012