Nyhetsbrev och medlemsfaktura

 

Nyhetsbrev och faktura via e-post!

Nyhetsbrev och fakturor skickas ut till medlemmarna via mail. Som nyinflyttad behöver du registrera dig. Se nedan för instruktion.

Det är varje hushålls ansvar att hålla sig uppdaterad om vad som händer inom föreningen. Styrelsen behöver kunna se vilka hushåll som har registrerat sig och därför ber vi om gatuadress till alla e-postadresser. Viktigt att du som medlem anmäler dig till denna lista!

  • Om du inte prenumererar på nyhetsbreven, [ REGISTRERA DIG HÄR ] och ange till vilken e-postadress du önskar få dina utskick. Det går bra att lägga till flera e-postadresser per hushåll.
  • Om du vill avregistrera dig, vid t.ex. flytt från området, kan du [ AVREGISTRERA HÄR ].
  • Om du vill ändra dina personliga inställningar, t.ex. lägga till gatuadress till din e-post adress, är det enklast att klicka på länken ”ändra dina personliga prenumerationsinställningar” längst ner till höger i nyhetsbrevet (som du får via e-post).
    • Om du vill ändra dina personliga inställningar och inte har kvar något nyhetsbrev att klicka i, kan du [ KLICKA HÄR  ]. Fyll i din e-postadress, namn och adress och välj ”Subscribe to list”. Systemet känner då av att din e-postadress redan är registrerad. Välj då ”Click here to update your profile”. Ett mail kommer att skickas till din e-postadress där du kan göra lämpliga ändringar och sen följa instruktionerna vidare så att dessa sparas.

Observera!

  • Den e-postlista vi använder kommer ej att finnas tillgänglig på nätet eller för någon utanför styrelsen.
  • Alla utskick kommer att göras utan att e-postadresserna syns, dvs inget hushåll kommer att kunna se övriga hushålls e-postadresser.
  • Vi kommer att vara mycket restriktiva med vad som får skickas ut via e-post till samfälligheten men det kan hända att även annan relevant information än nyhetsbreven eller medlemsfakturor går ut denna väg.
  • Om det är någon boende inom området som absolut inte har en dator/e-postadress, vänligen kontakta styrelsen och meddela detta.

 

Nyhetsbrev

2022

Arkiv 2021

 

Arkiv 2020